ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το 1989, η Οικογένεια Γαλιατσάτου, έχοντας ήδη διανύσει σημαντική διαδρομή στην αποκόμιση γνώσεων και εμπειριών, έχοντας θητεύσει δίπλα στους σημαντικότερους δασκάλους - ζαχαροπλάστες της εποχής , με παράλληλες σπουδές και συμμετοχή σε σχολές-σεμινάρια Ελλάδος κ εξωτερικού, δημιουργούν το πρώτο ζαχαροπλαστείο Φραουλίνο, στη περιοχή της Κηπούπολης.

Το 1998, δημιουργούν και δεύτερο κατάστημα Φραουλίνο στη περιοχή του Αγ. Ιεροθέου.

Το Σεπτέμβριο του 2013, η Οικογένεια αποφασίζει να συνενώσει τα 2 καταστήματα σε ένα πολύ μεγαλύτερο στον Αγ. Ιερόθεο Περιστερίου, προχωρώντας σε σημαντική επένδυση, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, με ταυτόχρονα παράλληλη λειτουργία Εργαστηρίου και καταστήματος στον ίδιο χώρο.

Η ταυτόχρονη λειτουργία καταστήματος και εργαστηρίου διασφαλίζει, συνεχή ροή, ετοιμοπαράδοτων φρεσκότατων γλυκών αλλά και την μοναδική δυνατότητα, της εντός ολίγων λεπτών, άμεσης παρασκευής, οποιουδήποτε γλυκού σε περίπτωση που λόγω ανάλωσης, δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Η Οικογένεια, από την πρώτη ημέρα εκκίνησης των δραστηριοτήτων της, στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής, καινοτόμησε, αντικαθιστώντας την Ζάχαρη με φυσικούς χυμούς φρούτων.

Η Οικογένεια, που αποτελείται από τα Αδέλφια Κώστα, Σταύρο και Νίκο, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να καταξιωθεί, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών, χάρις στις παραγωγικές καινοτομίες της και την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.